Gedurende het gehele jaar geldt bij ons de onderstaande dienstenlijst.

– (Lamai) Ontspanningsmassage
– Traditionele thaise massage
– Antistress, nek en schouder massage
– Voet massage
– Kruidenstempel massage
– Thaise hammam-massage (alleen in Doetinchem)

Doetinchem

Massagepraktijk Kinnaree heeft op Valentijnsdag een nieuwe vestiging in Doetinchem geopend. Aan de Terborgseweg 55 is een luxe salon ingericht met diverse enkele en dubbele kamers voor single en duomassages. Ook is er een badhuis, waar op een verwarmde stenen bank de Thaise hammam en hotstone massages plaatsvinden.

De nieuwe praktijk is van alle comfort en luxe voorzien. Zo hebben de behandelkamers goede bedden, een airconditioning en eigen douches en wastafels, zodat de privacy van de klant gegarandeerd is. Verder is er een mooie ontspanningsruimte aanwezig, waar een kop koffie, thee of glas fris kan worden gedronken

Arnhem

Massagepraktijk Kinnaree Arnhem is een praktijk met 7 geconditioneerde één- en tweepersoons massage kamers.
Uniek in Nederland is Kinnaree’s Thai Style massage hoek, ingericht in Thaise Traditionele stijl, waar u samen met uw partner kunt genieten van een heerlijke Thai Traditional Massage.

De behandelingen worden uitgevoerd door professioneel getrainde dames, die minstens 150 uur scholing van de monniken in de tempel van Wat Pho in Bangkok hebben gehad. Wij adviseren u graag welke soort massage in uw situatie tot het gewenste resultaat leidt.

(Lamai) Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een uurtje helemaal voor u zelf, een moment van rust.

Traditionele thaise massage

Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur, een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

Antistress, nek en schouder massage

De anti-stress massage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt. Elk deeltje, van je schouders tot je kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken.

Kruidenstempel massage

Een kruidenstempelmassage is een lichaamsmassage met warme stempels gedompeld in zonnebloemolie en gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.
Deze oorspronkelijke Oosterse massage heeft een zuiverende werking voor de huid

Thaise hammam-massage

Eerst wordt het lichaam volledig gescrubt met dode zeezout.
Met een spons wordt de huid opgewreven en zo ontdaan van dode huidcellen.
Ook wordt op deze manier de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Vervolgens wordt het lichaam heerlijk ingezeept volgens de Thaise Hammam traditie met de zeepzak.  (alleen in Doetinchem)

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.