Klanten reviews

Uw mening is belangrijk: schrijf zelf een review!

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u een review te plaatsen over uw ervaringen bij Kinnaree massage.

Heerlijke massage

2 juni 2018

Noki heb goed haar best gedaan.helemaal top weer

Mich

Fantastisch en super professioneel !

15 mei 2018

Van een vriendin een massage cadeaubon gekregen voor mijn verjaardag. Heb mij fantastisch laten masseren door Mevr. Lang in Doetinchem. Wat is zij goed ! Ze wist gelijk de knelpunten te vinden en is net zo lang door gegaan totdat ze weg waren. Fijne prettige omgeving. Kom zeker terug.

Nanny

Super massage

8 april 2018

Kom regelmatig bij jullie in zowel Arnhem als Doetinchem. Massages zijn van zeer goede kwaliteit. Kom er altijd herboren vandaan!

Gerrit

Gastvrij en heerlijke massage

12 maart 2018

Ik ben samen met een vriendin geweest en werden zeer goed ontvangen en hebben een heerlijke massage gehad. We gingen weer helemaal ontspannen naar huis.

Jaqueline de Vries

Goede Kwaliteit

12 maart 2018

Beetje gespannen ben ik er heen gegaan je hoort wel eens wat Ik kan vertellen dat ik een zeer professionele massage gehad heb de tijd vlieg voorbij. Erg fijn dat ik mij kon afspoelen . Na dat ik nog wat te drinken kreeg en nog wat uitleg van de verschillende massage heb ik een vervolg afspraak gemaakt tot over twee weken.

Bianca Mulder

Super

10 maart 2018

Ja was een fijne en goede behandeling

Roelofs

Mijn klachten zijn verdwenen

10 maart 2018

Mijn rugklachten en werkgerelateerde lichamelijke klachten zijn met drie kort op elkaar aansluitende sessies verholpen. Er wordt goed naar het lichaam geluisterd en de massage wordt telkens op aangepast. Zowel ontspannend als stevig wanneer nodig. Vanaf nu maandelijks gemasseerd. Erg professioneel. Absolute aanrader.

Bert van Kesteren

Heerlijke schouder/nek massage gehad

27 februari 2018

heerlijke schouder/nek massage gehad, had de laatste tijd het gevoel dat ik ” helemaal vast zat” Ontspannen ruimte (ruikt lekker! 🙂 Voelde echt goed het verschil tussen het begin (zat vast en knopen) en toen het klaar was (lekker los en ontspannen) Zeker voor herhaling vatbaar!

Lotte Janssen

4.94.9 van de 5 sterren (op basis van 8 beoordelingen)
Uitstekend88%
Erg goed12%
Goed0%
Slecht0%
Erg slecht0%